GESLOTEN
  • Ma-vrij: 10u - 18u
  • Za (enkel Antwerpen): 10u - 13u
  • 015 690 900
  • 03 291 17 15
  • info@hetreishuis.be

MSC Cruises

Wat is cruisen?

Gaat u op cruise, dan kan u genieten van het beste van twee werelden. U geniet van de kwaliteit en het comfort van een luxueus hotel terwijl u een rondreis maakt langs verschillende bestemmingen. Uitpakken hoeft u maar één keer te doen. Geen gesjouw met koffers. Niet herhaaldelijk in- en uitchecken en geen onderbrekingen in het plezier!

Aan boord geniet u van de luxe van de MSC Cruiseschepen: maaltijden in volpension, zwembaden, kinder- en tienerclubs, uitgebreid animatieprogramma zowel overdag als ‘s avonds, fitness & spa, casino, ...

Op het vasteland kan u elke keer weer op ontdekking gaan met het uitgebreide aanbod aan excursies. Liever zelfstandig op avontuur? Alles kan, het is tenslotte uw vakantie.

De vloot van MSC Cruises bevat 16 van de modernste schepen op de zee, die reizigers rondvaren in de tijdloze elegantie van de Middellandse Zee. Maar dat is nog maar het begin. MSC Cruises kijkt altijd naar de toekomst met een vloot die voortdurend verder ontwikkelt en in de loop der jaren trots nieuwe schepen toevoegt die voorzien zijn van spitstechnologie.

Waar wacht u nog op? Boek nu uw droomcruise tussen het uitgebreide gamma routes rond de aardbol!

Uw cruise bij Het Reishuis

3% korting

Boekt u uw droomcruise bij Het Reishuis, dan krijgt u nog een extra leuke korting van 3% bovenop uw basisprijs.

Uw droomcruise uitbreiden

Reserveer uw excursies voor vertrek zodat u meer tijd hebt om te genieten van uw vakantie!

Maatwerk

Na uw droomcruise nog een heerlijk weekje aan het strand liggen? Ook dat kan, wij bieden maatwerk aan.

Eén geheel
Elk van de schepen van MSC combineert vernieuwing, elegantie en spitstechnologie tot één geheel!
Uw droomcruise
Exploreer de mooiste bestemmingen ter wereld dankzij onze grote keuze aan routes. Vertrek vlakbij uw thuis of aan het andere eind van de wereld met MSC Grand Voyages
At your service
Kies voor de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring met ongekende luxe. Compleet met prioritair vertrek en aankomst, somptueuze suites met steward en toegewijde concierge.